16.6.2022. 10:54
0
Šokantan snimak: Muškarac se u autobusu za Tuzlu samozadovoljavao, djevojka ga snimila
Vozeći se od Brčkog do Tuzle, djevojka koja je snimila video ni slutila nije da će se naći na meti manijaka, koji se samozadovoljavao! Kako je ispričala za Avaz, ona je krenula iz Brčkog za Tuzlu.

Vrlo brzo je u autobus ušao i muškarac koji je prvobitno sjedio ispred nje.

– Sve vrijeme se okretao prema meni. Kada je žena pored mene izašla iz autobusa, on se premjestio na njeno mjesto. I počeo je to raditi… – govori u šoku djevojka.

Kaže da nije znala šta ju je snašlo.

– Niti sam mogla kome skrenuti pažnju, niti šta sugerirati, nisam znala kako će reagirati. On je iz autobusa, nasreću, izašao na Šićkom – kaže ona.

Na kraju je kazala da žene nisu sigurne i da manijaci vrebaju iza svakog ugla.

Uspjela je snimiti sve što se događalo, a snimak možete pogledajte ovdje.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.