29.6.2022. 14:50
3
Koliko novca Elvedin Pezić zarađuje od objave reklama na društvenim mrežama?!
Elvedin Pezić je zasigurno najomiljeniji i definitivno jedan od najslušanijih Bosanskih daija uživo na predavanjima kao i na internetu, čemu svjedoče prepune džamije, sportske dvorane, pozorišta i druga javna mjesta kada se on pojavi, piše portal 'Crna Hronika'.

Šerijatski recenzent je i pokretač prve stanice za fetve na bosanskom jeziku. Veoma često objave na društvenoj mreži Facebook koje obajvi Pezić, konstantno budu propraćeni velikim odzivom korisnika društvenih mreža.


Pezić je sada objasnio koliko je zaradio od društvenih mreža: 

"Samo za dušebrižnike! Nikada nisam niti od FB niti od YouTube dobio jednu marku na ime reklame, pregleda niti lajkova. Oni koji se razumiju u te stvari znaju da na našem profilu i na našem YouTube kanalu nema reklama, za razliku od profila i kanala koji uzimaju novac koji su prepuni reklama, do te mjere da portali s islamskim sadržajem reklamiraju zabranjene stvari."
, napsiao je i dodao:  

- Nikada nikome nisam naplatio reklamiranje nekog proizvoda, ili obavještavanje o nekom događaju. Nikada nisam imao neku materijalnu korist od humanitarne akcije koju sam vodi na svome profilu. Normalno da će se oni oglušiti o ove informacije, pa će od sutra ponovo kao papagaji ponavljati kako objavljujemo stvari sakupljajući lajkove i preglede. Znamo da vam nije lahko nositi toliku mržnju, prezir i zavist u svojim grudima, a sami ste krivi, sami ste odabrali taj put - napisao je Pezić na društvenim mrežama.


(A. Mujezinović) 

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.