30.6.2022. 8:28
0
Haris Zahiragić imao saobraćajnu nesreću: Objavio je fotografiju vozila i oglasio se na Facebooku
U sarajevskom naselju Socijalno jučer se dogodila saobraćajna nesreća nakonb koje je zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo Haris Zahiragić potvrdio je da je on bio jedan od učesnika.

Dva vozila učestvovala su u nesreći, a povrijeđenih srećom nije bilo.

- Hvala Bogu dobro smo i djevojka koja je vozila drugi auto i ja. Materijalna šteta je nadoknadiva. Ne znam zašto je medijima važnije to što sam ja imao nesreću, nego neko drugi ko je u istoj učestvovao, ali valjda su klikovi danas najvažniji. Zlonamjerne komentare neću komentarisati, neka su svakome na čast - napisao je Zahiragić na svom Facebook profilu.

Žao mi je što se ne mogu trenutno svima javiti i odgovoriti na poruke, dodao je, ovim putem se zahvaljujem svima vama na brizi, poručio je Zahiragić na svojoj Facebook stranici. 


(Admir O.)
 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.