1.7.2022. 21:45
0
Na Jahorini zvanično otvorena ljetnja sezona
Festivalom HOT Jahorina danas je zvanično otvorena do sada najsadržajnija ljetnja sezona na Jahorini.


U ambijentu nove „Olimp plaže“ smještene na vrhu planine kod velikog jezera na konferenciji za medije govorili su direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić, pjevač Vlado Georgijev i ministar saobraćaja i veza u Vladi RS Nedeljko Ćorić.

Ljevnaić je zahvalio svima, te pozvao na koncert Vlade Georgieva kojim će od 22 sata biti svečano otvorena ljetnja sezona.

- Presrećan sam jer smo danas otvorili dosad najsadržajniju ljetnju sezonu u istoriji Jahorine. Simbolično se nalazimo u Olimp plaži, novom najboljem mjestu za užitak na našoj planini. Pripremili smo atrakcije i sadržaj jedinstven u Evropi, želim da ljudi znaju da ovakva ponuda postoji samo na Jahorini. Za ljubitelje adrenalina i aktivnosti na vodi, pripremili smo OLIMP park, u okviru kog ćemo ponuditi atrakcije pod nazivima Pedaline, Kajak, Lopte, ali i najduži planinski bob u jugoistočnoj Evropi - naveo je  Ljevnaić.

- Jahorina je planina na koju volim da dođem i ljeti i zimi, a vjerujem da je takav slučaj i sa posjetiocima. Zadovoljstvo mi je što ću upravo na takvom mestu da održim koncert i vjerujem da nas sve čeka odličan provod - izjavio je muzički umjetnik Vlado Georgiev.

- Danas nije trenutak da podsjećamo šta smo sve uradili na Jahorini, vjerujem da se to jasno vidi. Umjesto toga, pozivam sve da uživaju u sadržajima koji, i ljeti i zimi, zadovoljavaju ukuse svih posjetilaca. Siguran sam da će ova letnja sezona oboriti sve rekorde koje smo do sada imali na Jahorini, a Vlada Republike Srpske prepoznaje potencijale i nastaviće sa investicijama na našoj Olimpijskoj ljepotici kako bismo svim posjetiocima ponudili što više -  izjavio je ministar saobraćaja i veza u Vladi Republike Srpske Nedeljko Ćorić.

Subota, 2. jula,  rezervisana je za porodice i aktivnosti u sklopu tzv. “Jahorina Family day” događaja, koji će se održati ispred Olimpijskom baru na vrhu planine, u periodu od 10.00 do 17.00 sati.  Ovim događajem mislili smo na roditelje i sve mališane, koji će beskrajno uživati u sjajnom nastupu dječijeg hora “Čarolija”, dječijeg hora “Vrapčići”, kulturno-umjetničkog društva “Mladost” Pale, plesnog studija “Orion” Pale, predstavi studentskog pozorišta “Pale”, kao i nastupu mađioničara Kenana Imamovića. I veliki i mali učesnici “Jahorina Family Day” događaja naučiće mnogo uz NTC predavanje i radionicu profesora Ranka Rajovića, čas joge uz Yoga studio “Roxi”, te “Školu u prirodi” u režiji planinarsko ekološko društvo “Romanija”.

Nedjelja, 3. jula, kao datum koji označava posljednji dan događaja pod nazivom „HOT Jahorina“, rezervisan je za žurke koje će učesnici festivala dugo pamtiti, najavili su iz OC Jahorina.

Nedelju će obilježiti i najslasniji gastro program pod nazivom “Jahorina Cooking Show”, koji će se takođe održati ispred Olimpijskog bara, sa početkom u 12h. Upravo ispred restoran-bara na vrhu planine sve posjetioce očekuju i sadržaji pod nazivima “Hot drinks Fest” i “Hot trening na otvorenom”, u vidu Zumba žurke.

Organizatori su pozvali sve ljubitelje Jahorine da im se pridruže u ovog vikenda na Jahorini, i  beskrajno uživaju u svim aktivnostima “HOT Jahorina” festivala i mnogobrojnim sadržajima Olimpijskog centra Jahorina. 




(Fena / Aldina R.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.