2.7.2022. 7:59
0
Cvijanović očekuje veliku izbornu pobjedu: Cilj je veoma dominantan SNSD i jaka Republika Srpska
Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović rekla je da je cilj ove političke partije jaka Republika Srpska i očuvanje njenih nadležnosti.

Vjerujemo u snagu Republike Srpske. Naš cilj jeste njena zaštita i siguran put u budućnost – rekla je Cvijanović u obraćanju na sjednici Glavnog odbora SNSD u Gradišci.

Ona je navela da SNSD kandiduje one ljude koji su sposobni da odgovore na sve izazove.

– SNSD će voditi svoju politiku, a to jeste jaka Republika Srpska, očuvanje Dejtonskog mirovnog sporazuma i mir – istakla je Cvijanović.

Ona očekuje veliku izbornu pobjedu SNSD i zahvaljuje svima na podršci.

Predsjedništvo SNSD i organi ove stranke predložili su Milorada Dodika za kandidata za predsjednika Republike Srpske na predstojećim opštim izborima u BiH, a Željku Cvijanović za kandidata za srpskog člana Predsjedništva BiH, rečeno je danas u Gradiški na sjednici Glavnog odbora ove partije.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.