3.7.2022. 10:27
0
Migranti opet prave probleme: Tuča u Blažuju, slomljen nos, ubodne rane...
Sinoć nešto iza ponoći Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH, putem telefona obavijestila je PU llidža, da je u krugu migracionog centra Blažuj došlo do narušavanja javnog reda i mira, tučom i da su dva lica afroazijskog porijekla zadobila tjelesne povrede.

"Odmah na lice mjesta, upućeni su policijski službenici koji su potvrdili navode prijave i na licu mjesta zatekli ekipu hitne pomoći, koja je ukazivala ljekarsku pomoć dvojici lica afroazijskog porijekla

,,Migranata", a radi se o državljanima Alžira, Y. B. i R. N., koji su odmah prevezeni na KUM gdje su od strane dežurnog doktora, kod lica Y. B., konstatovane teške tjelesne povrede - fraktura sinusne kosti, a kod lica R. N., konstatovane lahke tjelesne povrede, u vidu ubodne rane, nakon čega su otpušteni", saopćeno je iz MUP-a KS.

Obojica su uhapšena i predata dalje na postupanje.


(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.