5.7.2022. 13:30
0
Protiv Nermina Šehovića pokrenuta istraga nakon jučerašnje kandidature za Predsjedništvo: Trenutno daje izjavu u FUP-u
FOTO: N1
Protiv Nermina Šehovića pokrenuta je zvanična istraga nakon što je jučer objavljena njegova kandidatura za člana Predsjedništva BiH, potvrđeno je za N1.

Šehović prema saznanjima pomenutog medija trenutno daje izjavu u FUP-u, te će se poslije toga obratiti javnosti i pojasniti sve detalje u vezi njegove kandidature.

Podsjetimo, Šehović se još nije izjasnio o svojoj kandidaturi za člana Predsjedništva BiH, dok je Semir Efendić predsjednik Stranke za BiH potvrdio da je Šehović njihov kandidat za člana Predsjedništva BiH.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.