6.7.2022. 13:19
1
Organizatori današnjih protesta ne žele podršku medija: Ne želimo nikom posjetu na članke donositi, nismo zainteresirani
Alarmantan rast cijena goriva, val poskupljenja svih proizvoda i usluga, te izostanak bilo kakve reakcije vlasti na Facebooku je za kratko vrijeme aktiviralo grupu “50.000 građana za proteste protiv vlasti u BiH”. Njihova stvarna namjera je da pokrenu građane kako bi izrazili nezadovoljstvo odnosom politike prema njima, pa je tako dogovarena organizacija protesta koji bi trebali biti održani danas širom države.
Od vlasti će danas, napominju na miran način, tražiti brze i efikasne mjere i programe pomoći.

Grupa na Facebooku “50.000 građana za proteste protiv vlasti u BiH” trenutno broji 25 hiljada članova, dok dodatno više od 30 hiljada ljudi prati stranicu.

Protesti u Sarajevu, Banjoj Luci, Mostaru, Tuzli….

Okupljanje u Sarajevu je zakazano u 15:30 sati na platou Skenderije, a protesti bi trebali biti održani ispred državnog parlamenta s početkom u 16:30 sati.

Organzatori protesta su na Facebook stranici naglasili ne trebaju podršku medija:

 - Ovim putem molimo sve radio stanice, portale i slično da se suzdrže od javljana u inbox i traženja intervjua.

NISMO ZAINTERESIRANI. 

Gotovo svima smo slali mailove u startu da nam pruže medijsku podršku, svi su se tad oglušili. Sad ćemo se i mi oglušiti na njihove poruke. 

Sve je u detalje objasnjeno i objavljeno, ne želimo nikom posjetu na članke donositi. Nama kad je bilo potrebno da se čuje glas normalnog naroda ove države, oglušili su se na sve upite i mailove. Ne inatimo se, inaćenje nije imati svoj stav po pitanju nečeg, stoji u jednoj od objava.


(Admir O.)
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.