11.7.2022. 13:04
0
Čedomir Jovanović: Vječno prokletstvo dželatima iz mog naroda, koji su Bošnjake ubijali i nas Srbe za vječnost time žigosali!
Lider Liberalno demokratske partije iz Srbije, Čedomir Jovanović oglasio se povodom 27. godišnjice genocida u Srebrenici.

Jovanović je ove godine, kako je naveo, samo mislima u Potočarima zbog koronavirusa i njegovih posljedica koje su ostavile trag na njega.

- Uprkos svemu, svim koronoma i svim njihovim posljedicama koje su me spriječile da samo mislima, a ne i prisustvom budem u Potočarima više nego ikad želim svima da poručim da i danas, uprkos svih 27 godina, dugih kao vječnost i dalje postoje samo nema većina, lajave zvjeri i mi... - navodi Jovanović na Facebooku.

Umjesto većine da govorimo, dodaje dalje, svijet zvjeri u pakao da otjeramo, svaku majku, ćerku, sestru i suprugu Srebreničkih mučenika od zla da čuvamo, Srbima obraz da vratimo tako što ćemo o genocidu i grijehu počinjenim u naše ime reći istinu, o pojedincima koji su odgovorni, ali i o nama koji smo im dozvolili da postanu naša slika i prilika.

- Mir i spokoj svakoj kosti pod nišanom u Potočarima, porodici, narodu i prijateljima koji se danas pred njima klanjaju, vječno prokletstvo dželatima iz mog naroda, koji su Bošnjake ubijali i nas Srbe za vječnost time žigosali, snaga mome narodu da se sa istinom suoči, od sopstvenog zla oslobodi i tako našoj djeci čist obraz ostavi… Odustaćemo nikad! - zaključio je Čedomir Jovanović.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.