27.7.2022. 16:24
1
Primitivne i degutantne uvrede zastupnika SDA i DF-a na račun Sabine Ćudić u Parlamentu FBiH: "Ko vas može voljeti, pa i politički?"
Seksistički nastupi parlamentaraca u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH na račun Sabine Čudić su krajnje degutantni.

Nakon što smo svjedočili seksističkom komentaru Dževada Poturka na današnjoj 54. radnoj sjednice Skupštine o haljini u kojoj je na sjednicu došla Aleksandra Nikolić, ministrica za nauku, visoko obrazovanje i mlade sarajevskog kantona, i Sabina Ćudić iz Naše stranke je doživjela primitivne komentare i vrijeđanje. 

“DF i SDA u toku rasprave u parlamentu o ustavnom uređenju BiH diskutuju da li me je moguće voljeti. Jer je to za njih prioritetno pitanje”, napisala je na svom IG profilu Sabina Čudić.

“Ko vam daje za pravo da komentarišete”, “Vaša facijalna ekspresija, pitam se ko vas može voljeti pa i politički.” “Ja znam neke ljude koje je i vole, jel (smijeh)” – samo su neki od komentara zastupnika SDA i DF-a na račun Sabine Čudić.


(A. Balićevac)
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.