31.7.2022. 18:00
0
Najbolja 'mostarska lasta' je Evald Krnić iz Crne Gore, u skokovima na noge prvo mjesto Igoru Kaziću
Proglašenjem pobjednika u skokovima na glavu (lasta) i na noge sa Starog mosta i dodjelom nagrada okončani su 456. visinski skokovi sa Starog mosta.


Trideset takmičara prošlo je dvije serije skokova, a stručni žiri koji su činili veterani mostarskih skokova Branko Bogičević, Haris Šiširak, Haris Škoro, Samir Zukanović- Lilo i Alica Jakirović ocjenjivali su skakače.

Pobjednik u disciplini na glavu (lasta) je Elvad Krnić, skakač iz Crne Gore. Drugo mjesto osvojio je Dino Bajrić iz Sarajeva, a treće Dragan Milnović. iz Užica (Srbija). 

Pobjednik ovogodišnjih skokova na noge je Igor Kazić, dugogodišnji skakač.

Najmlađi skakač današnjih skokova je Nidal Salčin rođen 2005. godine.  




(Patria / Aldina R.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.