11.8.2022. 8:47
0
Sunčano jutro uz malu oblačnost u većem dijelu BiH
U većem dijelu Bosne i Hercegovine jutros je sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.


Temperature zraka u 08 sati (°C): Bjelašnica 7; Bugojno, Ivan-sedlo 13; Drvar, Jajce 14; Sokolac, Srebrenica 15; Banja Luka, Bihać, Sanski Most, Tuzla 16; Doboj, Prijedor, Sarajevo, Zenica 17; Gradačac, Zvornik 18; Bijeljina, Livno 19; Grude, Široki Brijeg 22; Trebinje 23; Mostar 26; Atmosferki pritisak u Sarajevu iznosi 946 hPa, za 2 hPa je viši od normalnog i lagano raste.

Danas će u našoj zemlji preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini slaba do umjerena bura. Dnevna temperatura od 25 do 30, na jugu do 33 °C.

U Sarajevu sunčano uz umjerenu oblačnost. Dnevna temperatura oko 27 °C, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH. 



(Fena / Aldina R.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.