11.8.2022. 9:08
0
Da je živ, Dženan Memić bi danas napunio 28 godina: "Živiš u našim srcima"
Da je živ, danas bi Dženan Memić zajedno sa svojom porodicom i prijateljima proslavio svoj 28. rođendan. Dženan je tog kobnog 8. februara 2016. godine napadnut u Velikoj aleji na Ilidži, a sedam dana kasnije podlegao je povredama u bolnici.


I ovaj rođendan će njegovi najbliži proslaviti dok krivci za njegovu smrt i to što više nije s njima još slobodno šetaju i nisu procesuirani. 

Njegov otac Muriz i sestra Arijana zajedno sa advokatom Ifetom Feragetom vode bitku za pravdu i neće odustati sve dok ne otkriju istinu i kazne krivce za smrt Dženana, za kojeg komšije, prijatelji i svi koji su ga poznavali imaju samo riječi hvale. 

Povodom njegovog rođendana, oglasili su se na stranici "Pravda za Dženana Memića".

- Čisto srce može nebo dotaći. Čisti život, primjer može postati...

I ruke od svile, što najdraže su bile... čekaju, da me zagrle, kad' i mene, voljeni pozove. Živiš u našim srcima - napisano je na stranici, prenosi portal "Avaza". 

Podsjetimo, u Sudu BiH se zbog njegovog ubistva sudi se bivšoj djevojci stradalog mladića Alisi Ramić (djevojačko Mutap), njenom ocu Zijadu Mutapu, dvojici policajaca Hasanu Dupovcu i Josipu Bariću, te Muameru Ožegoviću – radniku hotela "Kristal", piše portal "Avaza". 




0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.