19.8.2022. 14:21
0
Vlasnica prodavnice na Baščaršiji tvrdi da joj je nepoznata ženska osoba bacila sihre ispred radnje: "Pokazala sam snimak sa kamera prijateljima koji su u vjeri.."
Redakciji portala Crna-Hronika javila se vlasnika prodavnice u Sarajevu u Baščaršiji koja tvrdi da joj je nepoznata ženska osoba bacila sihre ispred prodavnice.

Behka Puškar već dugi niz godina posjeduje prodavnicu u srcu Baščaršije. Kako kaže za pomenuti portal, sa svakakvim stvarima se susretala ali sa ovim do sada ne.

“U srijedu u jutarnjim satima oko 6:30 minuta ispred Oriyent suvenir shopa, ženska osoba dolazi do vrata objekta i sipa pšenicu na prag, ispod praga i na ćepenak. Ista ta ženska osoba hoda u nazad 10 metara od ulaza i nazad baca pšenicu jer se plato bijelio od iste, a na ovom lokalitetu nema golubova. Sebilj sa golubovima je udaljen do 500 metara od moje radnje. Šokirana prizorom koji sam zatekla ujutro vratila sam kamere i vidjela šta se deševa. Pokazala sam prijateljima i komšijama koji su u vjeri, i svi su se saglasili i misle da žena baca sihre. Čak i službeno lice je ostalo zatečeno kada je vidio snimak jer zna da tu nema golubova i nije joj prolaz da tu šeta i baca pšenicu. Što znači namjenski da je došla i prišla vratima posula na prag ćepenke i ispred radnje te nastavila 10m unazad hodati i bacati",  tvrdi Behka Puškar za portal Crna-Hronika.

Snimak možete pogledati OVDJE.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.