23.8.2022. 21:17
0
Požar u sarajevskom klubu "Walter": Iz MUP-a KS mole građane za oprez, plaše se da mogu eksplodirati plinske instalacije
U sarajevskom klubu "Das Ist Walter" izbio je požar.

Kako javlja "Avaz", na terenu su jedna vatrogasna kola i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo.

Vatrogasci još pokušavaju lokalizirati požar. Kako su rekli pripadnici MUP-a KS koji se nalaze na terenu postoji bojazan da plinske instalacije u zgradi ne eksplodiraju. Mole građane koji žive u okolnim zgradama ili se kreću u blizini da budu na oprezu. 

- Imali smo dojavu u 18.25 sati da iz ugostiteljskog objekta izlazi dim. Ekipe su na terenu, policija i vatrogasci. Povrijeđenih nema - rečeno je za portal "Avaza" iz Dežurnog operativnog centra MUP-a KS.

S obzirom da gašenje požara još traje, ulica je zatvorena za saobraćaj.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.