31.8.2022. 8:49
7
Detalji nesreće u kojoj je učestvovao delegat SDA: Asim Sarajlić svojim skupocjenim Audi terencem udario u drugo vozilo u kojem bio bračni par s dvoje djece
Jučer je u popodnevnim satima do incidenta u kojem je učestvovao Asim Sarajlić, delegat u Domu naroda Parlamenta BiH i bivši predsjednik Kantonalnog odbora SDA.

"Dobili smo dojavu da se nešto dogodilo, patrola je izašla na lice mjesta. Službenici sastavljaju zapisnik", rečeno je "Avazu" iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo. 

Na lice mjesta je stigla bila i Hitna pomoć kako je javio isti medij. 

Sarajlić učestvovao u saobraćajnoj nesreći

Delegat u Domu naroda BiH i član SDA, Asim Sarajlić učestvovao je u saobraćajnoj nesreći u Vogošći.

Kako je potvrđeno medijima, Sarajlić se svojim terencem Audi kretao u rikverc te udario u drugo vozilo u kojem je bio bračni par s dvoje djece. Na lice mjesta stigla je patrola koja je uzela izjave aktera nesreće.



Kako saznaju mediji, Sarajlić je bio u cvjećari, gdje je kupovao cvijeće i prilikom izlaska s vozilom napravio je saobraćajnu nezgodu.

Prema nezvaničnim informacijama portala Raport, navodno je policija dobila i informaciju da je bilo određenog fizičkog sukoba, međutim niti Sarajlić niti drugi učesnik nisu o tome govorili.

Zbog toga je policija dobila nalog da obiđe radnike u okolnim objektima, kako bi provjerili da li ima eventualnih svjedoka navodnog fizičkog obračuna. Međutim, izgleda da se tu radilo o dezinformaciji.

Sarajlić je prije petnaestak godina, kao načelnik Vogošće, također skrivio saobraćajnu nesreću kad je vozio u alkoholiziranom stanju u kasnim noćnim satima. 

Nedavno smo pisali da je Sarajlić vlasnik Audija Q7 čija se vrijednost procjenjuje na 120.000 KM.

7
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.