8.9.2022. 23:11
4
Ćudić: "Gospođo Izetbegović, da niste tragični po BiH, bili biste smiješni, i dosta vas je"
Sabina Ćudić, zastupnica u Parlamentu FBiH ispred Naše stranke, žestoko se "obrušila" na Sebiju Izetbegović, suprugu predsjednika SDA, direktoricu KCUS-a i kandidatkinju SDA za Skupštinu Kantona Sarajevo.


U nastavku u cjelosti prenosimo ono što je Ćudić imala da poruči Izetbegović: 

"Gospođo Izetbegović, ne, niko Vas ne mora i neće morati gledati, uprkos vašim diktatorskim ambicijama. Iako ste sve učinili da to tako bude - skupštine i parlamenti ne trebaju biti, kako najavljujete, 'spektakl' već ozbiljna radna mjesta. I konačno, kada kažete 'Kada uđemo u Skupštinu, mi sa najmanje 11 ruku...' sve ste nam rekli kako vidite svoje kandidate, svoje članove i, što je najvažnije - građane - koje evidentno smatrate pijunima koji su tu prvenstveno da dižu ruke, bez angažmana mozga, za vaše porodične interese. Da niste tragični po BiH, bili biste smiješni, i dosta vas je." 



(Aldina R.) 

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.