12.9.2022. 13:29
0
Nermin Muzur poručio Mahiru Deviću koji ih želi "udušiti": Nemojte nam prijetiti, jer vas uvijek nagrdimo, tri puta smo bolji
Sinoć je u Hrasnici održan predizborni skup Naroda i Pravde na kojem su građanima predstavljeni kandidati i programi stranke, a prisutnim se između ostalih obratio i Nermin Muzur, načelnik Općine Ilidža.

On se osim građanima obratio i Mahiru Deviću (SDA), koji je prije par dana na Ilidži zaprijetio političkim protivnicima da će ih u svom bazenu 2. oktobra “udušiti”.

“Tačno je, ja imam onaj bazen Intexov, dva sa tri metra, otprilike, od svojih djevojčica, i tu ćemo ih, ako Bog da, udušiti 2. oktobra na izborima.”, rekao je Dević.

Muzur je na početku svog govora pobrojao stvari koje su urađene u protekle dvije godine na Ilidži. Kao poseban uspjeh istakao je vraćanje više od 250 duluma zemlje u Hrasnici koja je ranije, kako kaže, na kriminalan način, privatizirana i oteta od građana. Ova zemlja je prije desetak dana vraćena Općini Ilidža i stanovnicima Hrasnice.

"Sa ovog mjesta selamim i pozdravljam i vas i one koje su nam prije nekog vremena poručivali da se prebrojimo, evo nas ovdje u Hrasnici, iako je hladno i kasno i skup organizira mjesni odbor u Hrasnici, nas ima više nego na svim njihovim skupovima na Ilidži. Nemojte nas izazivati, nemojte nas provocirati, posebno nemojte nam prijetiti, kad god to radite uvijek vas nagrdimo, uvijek budemo bolji makar tri puta nego ranije", kazao je Muzur.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.