13.9.2022. 14:10
0
Vlada Kantona Sarajevo uručila vrijedno vozilo Domu zdravlja u Jablanici
Vlada Kantona Sarajevo uručila je vrijedno vozilo za patronažnu službu Javnoj ustanovi Dom zdravlja Jablanica, saopćeno je iz kantonalne pres-službe.

Simbolična primopredaja obavljena je između kantonalnog ministra zdravstva Harisa Vranića i direktora Doma zdravlja Jablanica Jusufa Avdića, a nakon toga je Vranić posjetio odjele u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Naglasio je da između kantona nema granica naročito kad je riječ o zdravlju građana ove države.  

- Vjerujemo da će ovo vrijedno vozilo olakšati pružanje zdravstvenih usluga osiguranicima Hercegovačko-neretvanskog kantona. Gdje god možemo pomoći, mi ćemo to uraditi - rekao je Vranić. 

Vozilo je nabavilo Ministarstvo zdravstva u skladu s Odlukom Vlade Kantona Sarajevo, a novac je obezbijeđen u budžetu Kantona za 2022. godinu. 

(FENA/A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.