22.9.2022. 8:51
9
Zahiragić se naslađuje: E moj Denise nije ti Hadžikadić Trojanski konj, nego ti što te savjetuju i vode kampanju
Denis Bećirović, kandidat Ujedinjene opozicije, sinoć je iz protesta napustio studio N1 televizije, zbog, kako kaže, Bakira Izetbegovića koji se nije ni pojavio na TV debati.

Brojni su komentari na društvenim mrežama da li je Bećirović trebao ovako odreagovati, ali javnost nagađa ko ga je na ovaj potez posavjetovao.

Jedan od onih koji zadovoljno trlja ruke vjerujući da će ovo Bećiroviću donijeti negativne poene je i Haris Zahiragić (SDA) koji ga je večeras prozvao na Twitteru.

“E moj Denise, nije Hadžikadić Trojanski konj, nego ti što te savjetuju i vode ti kampanju. Zamišljam kako Mašić pred emisiju maše glavom i govori Denisu kako je ovaj salto mortale odlična ideja”, napisao je Zahiragić.

Podsjetimo, Denis Bećirović je poslije napuštanja studia objasnio zašto je to uradio, te je rekao uredniku emisije da će doći samo ukoliko i Bakir Izetbegović dođe. Kada je i postalo jasno da Izetbegovića nema, Bećirović je demonstrativno napustio studio.

On je podsjetio da je i 2014. godine Bakir pobijedio na izborima, a da nije učestvovao u televizijskim debatama. Optužio ga je da za TV debate nema hrabrosti, a kako kaže, za razliku od Izetbegovića, on se ne libi pojaviti, sjesti za stol i zauzeti jasan stav o pitanjima koja se tiču interesa države.


(Admir O.)

9
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.