25.9.2022. 13:56
0
Hiljade učesnika na šetnji 'Race for the cure' u Sarajevu
U Sarajevu je danas održana 15. šetnja za ozdravljenje "Race for the cure" u kojoj je učestvovalo nekoliko hiljada sudionika.

Cilj utrke je osnaživanje zdravlja žena i njihove borbe protiv raka dojke. Utrka je međunarodni događaj koji se održava u više od 150 gradova širom svijeta.

Utrka je humanitarnog karaktera, a prihodi se usmjeravaju za mamografske preglede u ruralnim područjima Bosne i Hercegovine i druge vrste pomoći ženama koje su oboljele od raka dojke.

U prikupljanju sredstava učestvovale su poznate ličnosi iz svijeta politike, biznisa, medija koji su danas sa svojim timovima pridružili se šetnji.

Tu su bili načelnici općina, direktori bolnica, gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić...


(Patria/Admir O.)

Setnja
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.