27.9.2022. 9:22
0
Danas posljednji ispraćaj tri člana porodice Krstić: U Mostaru Dan žalosti
U povodu tragične smrti četiri osobe u saobraćajnoj nesreći proteklog vikenda, Grad Mostar je utorak, 27. rujna, proglasio Danom žalosti.

Dan žalosti obilježit će se spuštanjem zastava na pola koplja na zgradama Gradske uprave i Gradskog vijeća i javnim ustanovama i poduzećima kojima je osnivač Grad Mostar.

Na Dan žalosti neće se na javnim mjestima održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera, a fizičke i pravne osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost dužne su svoje poslovanje obavljati primjereno Danu žalosti.

Također, obavezuju se elektronski mediji s područja Grada Mostara da svoje programske sadržaje prilagode Danu žalosti, navodi se u saopćenju Grada Mostara.

image

Stravična nesreća u kojoj su poginule četiri osobe dogodila se u subotu navečer kada je došlo do sudara četiri vozila. Stradala su tri člana porodice Krsić, Boris, Marijana i njihov 9-godišnji sin Roberto, te Mate Primorac.

Posljednji ispraćaj tragično stradalih Krsića biće održan u 15 sati ispred gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg u Mostaru, gdje će članovi porodice od 14 sati primati saučešće.

Tri člana porodice Krstić biće pokopana na Rimokatoličkom groblju u naselju Ortiješ, a misa zadušnica će biti služena uz pokop.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.