27.9.2022. 12:22
2
Nakon što je Sebija suparnike nazvala 'luzerima zakrvavljenih očiju', oglasila se Marić: Sultanija, kako da ne glasate za jednu ovako divnu gospođu, kulturnu, suosjećajnu, elokventnu i nadasve religioznu
Pvodom govora Sebije Izetbegović sa jedne od tribina koji je privukao ogromnu pažnju javnosti, na svom FB profilu oglasila se politička analitičarka Ivana Marić.

Podjetimo, Sebija Izetbegović, direktorica KCUS-a i kandidatkinja za Skupštinu KS je tokom svog obraćanja na jednom od skupova, osobe koje su napustile SDA, između ostalog nazvala "gubitnicima krvavih očiju". 

- Selam alejkum i dobro veče. Selamim vas, a selamim i te "luzere" zakrvavljenih očiju, nesretnike i gubitnike koji su otpali od nas i krenuli nekim groznim putevima koji će ponovo kako reče naš Amor, ako uspiju voditi u Tomašice, logore, stratišta i masovne grobnice - poručila je Izetbegović.

Kratak osvrt imala je i Marić:

"Kako da ne glasate za jednu ovako divnu gospođu, kulturnu, suosjećajnu, elokventnu i nadasve religioznu. #sultanija", napisala je Marić.





(Admir O.)

2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.