28.9.2022. 14:33
1
"Sky aplikacija dolazi do vrha obavještajno-policijskih i tužilačkih struktura koje su vodile Keljmendije i ostale narkobosove, nema nigdje Fahrudina Radončića tamo"
U jutarnjem programu Kalman, gostovao je Fahrudin Radončić, predsjednik Saveza za bolju budućnost BiH.

Između ostalog, Radončić je govorio je od Sky aplikaciji koja raskrinkava mafiju.

Sky aplikacija dolazi do vrha obavještajno-policijskih i tužilačkih struktura koje su vodile Keljmendije i ostale narkobosove koje su oni pokušavali, ja sam se borio protiv toga, da pripišu lažno Fahrudinu Radončiću. Nema nigdje Fahrudina Radončića tamo. Moraju voditi računa građani šta propaganda radi, i kada su međunacionalni odnosi u pitanju, i kada se radi o oponentima sadašnjem lošem stanju, i ja sam potpuno siguran da trebaju u što masovnijem broju napraviti taj napor i izaći da glasaju i da glasaju za promjene - kazao je na kraju lider Saveza za bolju budućnost BiH Fahrudin Radončić, prenosi avaz.


1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.