28.9.2022. 18:45
0
Muzur: Porsche Holding grupacija dolazi na Ilidžu
Nakon što je Općina Ilidža u prethodnom periodu pripremila svu potrebnu dokumentaciju, izdata je građevinska dozvola za izgradnju prodajno-servisnog centra kompanije Porsche Holding na teritoriji općine Ilidža, a čija će izgradnja započeti već narednog mjeseca.


- Ponosni na činjenicu da ova kompanija dolazi na Ilidžu kao dio najvećeg evropskog automobilskog koncerna, Porsche Holdinga iz Salzburga, potrudili smo se da kao dobri domaćini, svjesni važnosti ovog velikog projekta i investicije, budemo na usluzi investitoru i da kao efikasna administracija u što kraćem roku odgovorimo na sve zahtjeve koji su rezultirali izgradnji ovog centra baš u našoj općini - istaknuo je načelnik Muzur.

Zahvalio se Porsche grupaciji što su prepoznali ovu lokalnu zajednicu kao partnera i općinu u kojoj žele graditi i raditi, te kazao da će se potruditi da i dalje budu na usluzi i unapređuju ambijent za poslovanje, ali i za život građana – saopćeno je iz Općine Ilidža. 



(Fena / Aldina R.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.