29.9.2022. 7:57
1
Krivić poručio Komšiću: Ponovo vrijeđaš našu inteligenciju za jeftine glasove, a svađaš se i sa samim sobom
Anis Krivić, kandidat SBB-a za Parlament BiH, reagirao je na izjavu Željka Komšića, člana Predsjedništva BiH i predsjednika DF-a.

Krivićevu reakciju prenosimo u cjelosti.

- Željko Komšić ponovo vrijeđa našu inteligenciju, da bi dobio jefitine glasove, Željko se svađa i sa samim sobom.

U najnovijoj izjavi Komšić kaže da predsjednik Hrvatske Zoran Milanović svojim dolaskom uoči izbora u BiH "postavlja među za buduće podjele, određivanje teritorije koja treba da pripadne pod vlast susjednih država".

Poštovani Komšiću, ima nas mnogo koji nismo zaboravni poput tebe, pa postavljamo jednostavno pitanje.

Da li je gospodine Komšiću Milanović postavljao međe za podjele BiH i 2010. godine kada je šetao po Bosni i Hercegovini obilazeći predizborne skupove na kojima je tebi davao podršku?

Pitam se da li je Komšićev jaran Milanović 2010. godine kada je na skupu SDP-a pozivao na glasanje za Komšića za člana Predsjedništva BiH postavljao međe za podjele naše države i da li je Komšić možda Milanovićev saučesnik jer su zajedno šetali po Bosni.

Željko Komšiću da li je i to bilo ponižavanje BiH? Sigurno je da tvoje vrijeđanje naše inteligencije je direktno ponižavanje nas kao građana BiH - poručio je Krivić.



(A. Balićevac)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.