29.9.2022. 12:46
1
Dodik: Putin je najnormalniji, bolesni su oni koji kažu da je on bolestan
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i kandidat za predsjednika entiteta RS na predstojećim izborima, Milorad Dodik (SNSD) tokom sinoćnjeg gostovanja u emisiji Telering osvrnuo se između ostalog i na susret sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

Na pitanje voditelja, koje je glasilo “Mile šta ima kod Putina”, Dodik odgovara sa “odlična atmosfera, srdačan jedan razgovor koji se završio prepričavanjem zgoda i nezgoda vezano za neke aktuelne situacije, nije fino da prepricčvam”.

Razumijevanje sagovornika

Naveo je kako je kod predsjednika Ruske Federacije primijetio veliko samouvjerenje i jednu širinu razumijevanja sagovornika – u ovom slučaju Dodika, a što se odnosilo za sva pitanja koja je Putin do detalja htio da razumije.

- Ako mu nešto nije bilo jasno što sam ja objašnjavao u brzini da ne zaboravim, onda se on vratio i tražio da pojasnim - dodao je.

Potom je uslijedilo pitanje Đakovića: "Kako si to uspio za tri minute razgovora o fudbalu, i pojasni mi, molim te Milo, je li Putin normalan?"

Tuđe sujete

- Apsolutno, najnormalniji, ti što pišu da je bolestan, oni su bolesni. A tri minute, znate kako je to kod njih, da ne bi izlazili na konferenciju za štampu, onda snima njihova državna televizija prve tri, četiri minute, i tu se kaže ono najvažnije a onda Putin kaže rukom i oni nestanu i nastavimo razgovor, ja sam razgovarao ne tri, nego 43 minute, ali to je najmanje važno, šta me briga, neću da liječim tuđe sujete, jer ti koji govore se nezodovljni činjenicom da ima samo slika, a ne da ima priče - izjavio je Dodik u Teleringu.

Podsjetimo, Dodik je u Moskvi na sastanku s predsjednikom Rusije bio nepune dvije sedmice uoči izbora u BiH. A izbori su bili i jedna od tema.




(Admir O.)

DodikRS
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.