30.9.2022. 12:13
1
Pukovnik Srebrenice poručio Sebiji Izetbegović: "Ti si bila na Braču na moru dok je ARBiH ratovala protiv HVO-a, nosiš patike od 1500 KM i torbu od 5000 KM"
Pukovnik Huso Salihović iz Srebrenice, kome su četnici 28. juna 1992. godine u Srebrenici ubili suprugu Remziju i ostale članove porodice. Salihović je obavljao dužnost komandira čete, komandanta bataljona i komandanta 283. istočnobosanske brigade. Nakon rata ostao je u profesionalnoj vojsci, diplomirao odbranu i sigurnost na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu, a krajem 2007. godine penzionisan je u činu pukovnika.

Na svom Facebook profilu oglasio se, te video klipom poslao poruku bračnom paru Izetbegović.

On je Sebiji Izetbegović poručio da je cijeli rat proveo u BiH i da je ranjavan mnogo puta a povodom izjava u vezi novih tomašica i drugih stvari koje će se desiti ukoliko opozicija pobijedi. 

On je pitao Sebiju kako je nije stid jer se krila tokom rata u Hrvatskoj na Braču dok je ARBiH ratovala i protiv HVO-a. Pozvao ju je da pokaže diplomu kao prva dama u Bošnjaka. Nazvao ju je lošim studentom. 

"Ti nosiš bona patike od 1500 KM torbu od 5000 KM ljudi to slikaju! Takvom politikom tebe i tvoje stranke Bošnjaci će doživjeti mnogo zla", poručio je Salihović.



(A. Balićevac)

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.