30.9.2022. 16:54
0
Jovanović: "Hrvatska se plaši građanske BiH"
U Tuzli je sinoć održan završni skup Demokratske fronte, a na početku skupa izrazito emotivnim govorom obratio se Čedomir Jovanović, predsjednik Liberalno-demokratske partije Srbije, koji je izrazio punu podršku Željku Komšiću u utrci za člana Predjedništva BiH.


„Puno griješi Hrvatska zbog toga što se plaši građanske Bosne. Puno griješi. Dužna je Bosni da pomogne da Bosna bude onakva kakva jeste, kakva je oduvijek bila. Vama niko ne treba da drži lekcije oko toga.

Pogledajte 200 metara sarajevske Čaršije. I crkva i sinagoga i katedrala i džamije, Evropa prije Evrope, to je ta građanska država. Nije to Brisel i nisu to diktati nekog visokog predstavnika, da je Dodik znao kakav dolazi i on bi za njega glasao“, poručio je Jovanović. 



(Fena / Aldina R.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.