2.10.2022. 9:59
0
Čović glasao u Mostaru, očekuje ubjedljivu pobjedu HNS-a: Na dva pitanja nije želio odgovoriti
Dragan Čović, predsjednik HDZ-a i HNS-a BiH, obavio je građansku dužnost i glasao u Mostaru u 9 sati, kako je ranije i najavljeno.

Lider HDZ-a BiH je na glasanje stigao sa svojom suprugom Bernadicom. On je građansku dužnost obavio na biračkom mjestu u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača u Mostaru.

- Meni je drago da su došli izbori. Pozivam sve koji žele dobro BiH da izađu na izbore, jer je BiH naša domovina, rekao je Čović.

Dodao je kako očekuje ubjedljivu pobjedu stranaka okupljenih oko HNS-a BiH.

Čović nije želio odgovoriti na pitanja vezana za Christiana Schmidta, kao ni to da li će provoditi blokade u FBiH nakon izbora.

Podsjećamo, Čović ove godine nije kandidat na Općim izborima, a u proteklom periodu pozivao je Hrvate u BiH da podrže kandidate okupljene oko HNS-a BiH.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.