9.10.2022. 19:57
0
Stanivuković: Naša Jelena je u Banjoj Luci imala 11.000 više glasova
Protesti u Banjoj Luci održavaju se večeras na Trgu Krajine. Tom prilikom obratio se i gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković.

- Pošto vidim da nas prebrojavaju, ja predlažem da im malo olakšamo posao, hajde da upalimo bliceve svi zajedno – rekao je Stanivuković na samom početku obraćanja narodu u RS.

Dodao je da Banja Luka svjetli.

- Želim da vas sve pozdravim, da vam se zahvalim na istrajnosti i naravno da idemo dalje. Mi svoj put znamo i nije važno da li nas čekaju poteškoće ili izazovi, ali mi biramo istinu i to je suština – kazao je Stanivuković.

Naglasio je da je njegova prva poruka građanima, da je 2020. godine pobjedio uz njihovu podršku. Istakao je da je to prva pobjeda nakon 22. godine i velika pobjeda.

- Samo razlika može da bude veća, a to može da kaže onaj koji je pošten, koji vjeruje u narodnu volju... Brojte i 2020., ali brojte i 2022. – rekao je Stanivuković.

- Naša Jelena je u Banjoj Luci imala 11.000 više glasova - zaključio je Stanivuković. 

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.