10.10.2022. 22:26
0
Forto: Zainteresirani smo za učešće u vlasti i na nivou FBiH i BiH
Predsjednik Naše stranke Edin Forto poručio je da je veliki broj osoba na izborima drugog oktobra birao novu realnost, kako bi BiH išla naprijed.

- Hvala svima na izlasku na izbore, pogotovo vama koji ste Našoj stranci ukazali povjerenje! Obećavam vam iste stvari kao i ranije - bit ćemo lideri borbe za progres, najgorljiviji pobornici građanskih prava, EU i NATO integracija, održivog razvoja, ekonomske i energetske stabilnosti - napisao je Forto.

Kazao je da će Naša stranka koalirat samo na osnovu jasnog programa s jasnim mjerama koje će unaprijediti kvalitetu života građanki i građana. 

- U ovom trenutku mogu reći da očekujemo da sa Trojkom formiramo vladu u Kantonu Sarajevo i da smo zainteresirani da participiramo u vlasti i na federalnom i državnom nivou. Kampanja je završena, ali naš kontakt s vama nije. Javljajte nam se, sugerišite, predlažite, kritikujte. Ostajemo i dalje vaš najotvoreniji politički partner - naveo je Forto.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.