15.10.2022. 16:24
0
Izetbegović pronašao formulu uspjeha: Nastavljamo s kadrovima poput Sebije, Zahiragića i Kapidžića
Predsjednik SDA Bakir Izetbegović gostovao je na Federalnoj televiziji, a gdje je komentarisao između ostalog i izborni rezultat SDA.

U jednom dijelu gostovanja poručio je kako je SDA našla formulu na osnovu koje će vratiti povjerenje birača u urbanim sredinama poput Sarajeva.

Na pitanje novinarke da li to najavljuje nove vjetrove, Izetbegović je odgovorio sljedeće:

“Najavljujem nastavak ovoga. Evo recimo pogledajte kako je prošao neki Haris Zahiragić, evo kako je prošla recimo Sebija Izetbegović, kako je prošao arhitekt ovaj Faruk Kapidžić tu u Starom Gradu i u Centru.

Dakle, pokazalo se da mi možemo naći kadrove za koji ljudi hoće da glasaju. Isti taj princip treba primijeniti i na tri opštine. Novi Grad, Novo Sarajevo i Ilidža“, kazao je Izetbegović.

Zaključio je kako su to kadrovi koji “imponuju sredinama“.

(A. Balićevac)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.