12.11.2022. 12:14
0
Ko će utvrditi šta je rekao Senad: 'Džaba vam trud svirači... Muku muče da montiraju snimak, kako da ubace neizgovorenu riječ!'
Znamo da se neki u RAK-u i politici i vlasti muče kako da montiraju snimak, kako da ubace riječ neizgovorenu, ali džaba vam trud, svirači, poručio je Hadžifejzović

Izjava Senada Hadžifejzovića u kojoj je, kako tvrde pojedini mediji iz RS-a, spomenuo ubistvo Milorada Dodika izazvala je burne reakcije sa svih strana. Priča još nije dobila svoj epilog, a na slučaj se sinoć osvrnuo i sam Hadžifejzović u Centralnom dnevniku.

- Kazali smo sto puta i još sto ćemo. Svako, slobodno neka analizira audio, videosnimak. Svaki kabl-operater neka javno objavi svoj snimak naše emisije. Neka državni CSI analizira. Da li znate da imamo državnu agenciju – CSI koja može to analizirati? Imamo. Forenzika. Kao u američkim serijama. Znamo da se neki u RAK-u i politici i vlasti muče kako da montiraju snimak, kako da ubace riječ neizgovorenu, ali džaba vam trud, svirači. Na društvenim mrežama ta analiza je postala već igra – veliki izazov. Evo kako to nove generacije rade - poručio je Senad Hadžifejzović i najavo video analizu koju možete pogledati u nastavku.




(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.