13.11.2022. 18:04
0
Komšić uputio poruku saučešća Erdoganu: Vjerujem da će počinitelji nedjela biti pronađeni
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio je izraze saučešća predsjedniku Republike Turske Redžepu Taipu Erdoganu.

"Poštovani predsjedniče, u moje lično ime, i u ime građana Bosne i Hercegovine primite izraze saučešća zbog gubitka života nevinih ljudi, uslijed tragedije koja se dogodila u Istanbulu. 

Vjerujem da će sigurnosne snage Republike Turske brzo utvrditi uzroke ove užasne tragedije i pronaći počinitelje ovog nedjela.

Građani Bosne i Hercegovine u mislima su sa porodicama stradalih i sa prijateljskim narodom Republilke Turske", navodi se u Komšićevoj poruci Erdoganu.


(Patria/Admir O.)

KomsicDF
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.