15.11.2022. 10:46
1
KCUS prodavao četiri zlatnika, najskuplji koštao skoro 1.000 KM: Nabavljao ih nekadašnji direktor Faris Gavrankapetanović
Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS) raspisao je javni poziv još u martu za prodaju četiri zlatnika, saznaje Raport.

Naime, prema dokumentu koji je u posjedu navedenog medija, KCUS je javni poziv raspisao u martu. Međutim, nije poznato da li su zlatnici i prodati.



O čemu se radi?

U martu mjesecu KCUS je prodavao po javnom pozivu četiri zlatnika.

Kako se navodi, tri zlatnika su teški po 7 grama, prečnika su 24 milimetra i imaju 21 karat.

Početna cijena bila je 70 KM po gramu, odnosno 490 KM po zlatniku.

Četvrti je bio nešto veći i teži. Prečnika 30 milimetara dok je težina bila 14 grama. Njegova cijena je bila 980 KM.

Radi se o zlatnicima koje je nabavljao nekadašnji direktor Faris Gavrankapetanović. On je osmislio da zlatnike dijeli uposlenicima KCUS-a koji su odlazili u penziju.

A ova četiri zlatnika, kako se navodi u pozivu, radnicu nisu preuzeli. Nije poznato i zbog čega.

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.