15.11.2022. 13:10
0
Faćo prozvao Ambeškovića i Aličkovića, nazvao ih prevarantima: "Mrzim te licemjere, uključili su 4, 5 firmi na 'selam alejkum', to je gola laž..."
Tok-tok mreža sve je popularnija platforma među ljudima u BiH. Mogućnost za vlastitu promociju putem ove društvene mreže našli su mnogi.

Jedan od aktivnijih je svakako sarajevski žestoki momak, Amir Pašić Faćo, koji u svojim nastupima ne štedi skoro nikoga.

Ovaj put na udaru našao se i predsjednik AntiDayton pokreta Nihad Aličković, koji je prema Faćinim navodima, izvršio prevaru u saradnji sa bh strongmanom Nedžminomn Ambeškovićem.

Podrška Ambeškoviću

Naime, Ambešković je prije nekoliko dana nastupao na strongman takmičenju koje se održavalo u Daytoni na Floridi. Nažalost, nije se uspio plasirati u finale takmičenje, jer se u odlučujućoj disciplini povrijedio.


Aličković je otvoreno pružio podršku svom prijatelju Ambeškoviću, napomenuvši da nijedan strongman nikada nije imao toliku podršku na jednom takmičenju.




Nakon povrede Nedžmina Ambeškovića, ponovo se oglasio Aličković.






Ipak, Pašić smatra da se ne radi ni o kakvoj povredi, već da je pomenuti dvojac, iskoristio priliku i obmanuo javnost, plasiravši informaciju o povredi, samo kako bi 'opradvao' navodno loš plasman bh. strogmana.

Pašić nije štedio ni jednog ni drugog. U nastavku pogledajte šta je rekao.



Kontaktirali smo Nihada Aličkovića, kako bismo dobili njegov komentar o optužbama koje je na njegov račun iznio Pašić, ali on nije imao nikakav komentar, samo dodavši da ga dešavanja na Tik-toku ne zanimaju.

Također smo komentar pokušali zatražiti od Ambeškovića, kojeg smo namjeravali upitati o kakvom stepenu povrede je riječ, međutim, on danas nije odgovarao na naše pozive.

Inače, kako smo napomenuli, ovo nije prvi put da Pašić otvoreno iznosi svoje mišljenje o određenim pojedincima. Nedavno je u sukob ušao sa još jednim poznatim imenom tzv. "sarajevskog podzemlja", Jasminom Čatićem Bombom.  Obojica su od ranije punili sadržaje crne hronike te su itekako poznati istražnim organima.

Obojica žive u Sarajevu, jedan na Dobrinji drugi na Grbavici, te su pomoću TikToka pokušali dogovoriti susret kako bi riješili nesuglasice.

- Gdje ćeš da se nađemo.

- Evo pred moju kuću.

- Pred kuću, je li to nemaš za taxija.

- Klošarčino jedna.

- Zapamtit ćeš me.

- Ne, ti ćeš mene zapamtiti...
 





0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.