23.11.2022. 12:37
1
Dodik napao BHRT: "To je servis muslimana, kao takav ne treba da postoji"
Lider SNSD-a i predsjednik RS Milorad Dodik oglasio se na Twitteru, te je napao BHRT i nazvao ga "muslimanskim servisom".

- BHRT je onemogućavajući svim građanima, a posebno u RS, gledanje svih utakmica na Svjetskom prvenstvu u fudbalu još jednom potvrdio da je servis samo muslimana i da kao takav ne treba da postoji. 

Odlukom da prenos 18 utakmica ustupe samo jednom muslimanskom telekom operateru, direktno su prekršili zakon i dodatno se identifikovali kao servis samo jednog naroda u BiH.

RS navija za Srbiju i nama utakmice Srbije može komentarisati samo onaj ko otvoreno navija za Srbiju - napisao je Dodik na Twitteru, prenosi Avaz. 


(A.R.) 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.