26.11.2022. 22:36
0
Problemi za selektora Srbije: Zvijezda Juventusa pod upitnikom za utakmicu sa Kamerunom
Pojavili su se novi problemi za Srbiju. I Dušan Vlahović neizvjestan je za utakmicu s Kamerunom, doznaje Sport Klub.

Napadač Juventusa je u drugom poluvremenu utakmice protiv Brazila opet osjetio bolove u aduktoru. Toliko jake da je jedva priveo utakmicu kraju.

Dan nakon utakmice gotovo da i nije bilo poboljšanja, pa je nastup Dušana Vlahovića u sljedećoj utakmici pod velikim upitnikom, doznaje Sport Klub. Gotovo je sigurno da golgeter Juventusa neće biti niti u početnih 11.

U taboru Srbije svi se nadaju brzom oporavku Sergeja Milinkovića-Savića. Ofanzivni veznjak ozlijedio se na početku utakmice protiv Brazila. Podvrgnut je terapijama.

Aleksandar Mitrović nije “stradao” na Svjetskom prvenstvu i gotovo je izvjesno da u ponedjeljak počinje možda i ključu utakmicu u Al Zanoobu.

Prvotimac Juventusa Filip Kostić još se nije oporavio od povrede. Prognoze o Kostićevoj spremnosti da zaigra protiv Kameruna su teško zamislive. Sve dileme otklonit će posljednji trening u Sportskom centru Al Arabi.

Utakmica Srbije i Kameruna na rasporedu je u ponedjeljak od 11 sati.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.