28.11.2022. 17:33
0
Šta je pokazao pismeni nalaz obdukcije tijela Karima Gazzette
Iz Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona, danas su potvrdili da u vezi tragične smrti nogometaša Zrinjskog, Karima Gazzette državljanina Švicarske, nema tragova koji bi ukazivali na postojanje krivičnog djela.

Naveli su da je nakon vanjskog pregleda i obdukcije tijela K.G. , koja je 23. novembra obavljena u mrtvačnici Bijeli Brijeg u Mostaru stigao pismeni nalaz obducenta.

- Kako je pokazao nalaz obducenta, smrt je nasilna i nastupila je usljed oštećenja za život važnih moždanih centara i drugih ozljeda kostiju lobanje te iskrvarenja, a koje su posljedica pada tijela na tlo s velike visine. 

Na temelju provedenih uviđajnih i drugih policijskih radnji kao i obdukcijskog nalaza može se zaključiti da nema tragova koji bi ukazivali na postojanje nekog krivičnog djela u ovom slučaju - zaključili su iz Tužilaštva HNK.

Podsjetimo, nesretni Gazeta je 21.novembra u 2.50 sati skočio sa osmog sprata stana zgrade "Orka" u Mostaru, gdje je živio otkako je ljetos u mostarski klub stigao iz švicarskog Ksamaksa.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.