8.12.2022. 10:06
0
Konaković odgovorio SDA: Kad shvatite da nije volja Bošnjaka da kupujete i "završavate" ljude možda nešto od vas bude
FOTO: N1
Predsjednik Naroda i pravde Elmedin Konaković oglasio se na Twitteru gdje poslao poruku SDA.

- Kupiš Šilju, Jakuba, Muju, Nijaza, pokušaš kupiti i sve ostale i pričaš o volji Bošnjaka u klubu Bošnjaka. Kad shvatite da nije volja Bošnjaka da kupujete i "završavate" ljude možda nešto od vas bude. Do tad, da znate, volja Bošnjaka je da se ne otima i ne krade - napisao je Konaković na Twitteru. 

Podsjećamo, zastupnik SDA u Skupštini Kantona Sarajevo Haris Zahiragić jučer je tokom gostovanja na FTV govorio o Osmorci i HDZ-u. 

- Vidio sam da je gospodin Čović rekao da je ljubav obostrana i to je jedna od izjava koja je meni zapala za oko. Drago mi je ako je Čović odlučio da promijeni svoju politiku blokiranja, politiku otimanja demokratske volje. S druge strane, mislim da su oni raspalili roštilj, a da im je zec još u šumi. Posredni izbor za Dom naroda Parlamenta Federacije još uvijek nisu provedeni, nisu gotovi tako da se SDA isključivo iz tog razloga još nije uključivala u priču oko formiranja vlasti i eventualne raspodjele pozicija, koalicija, odnosa itd - poručio je Zahiragić. 


(Erna H.) 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.