17.12.2022. 14:57
0
Mijatović odgovorio "patriotama": Ide faktura Ramizima i Adilima, Pokret za državu će opstati
Nakon dužeg vremena i tvrdnji iz SDA da se definitivno raspao Pokret za državu oglasio se i potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović koji je kreator ideje okupljanja na ovaj način. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Potpuna histerija ovih dana je proizvod gubitka vlasti i ništa drugo, strah od procesuiranja i istine.

Vlast na svim nivoima će se formirati u nedeljama ispred nas i jasno je ko će biti većina na nivou države i u oba entiteta.

Pokret za državu naravno opstaje i ide dalje, razgovaraćemo i sa SDA da li ostaju ili ne, ali ćemo razgovarati sa Edinom Ramićem i Bakirom Izetbegovićem ljudima koji su sa nama kreirali Pokret i koji su pokazali političku zrelost za ovakav projekat. Sa raznim Adilima, Ramizima i sličnima koji žive u Tuzli i Sarajevu a glume zaštitnike povratnika u Republici Srpskoj nema razgovora, njima ide revizija decenijskog (ne)rada i budžetske potrošnje i naravno u javnost sve.

Sporazum Pokreta će biti implementiran, na jednak način za sve stranke koje su dale vidljiv doprinos. Razgovaraćemo sa ljudima iz NIP-a da se pridruže pokretu jer u kampanji nisu radili protiv Pokreta, a ni po koju cijenu nema razgovora sa Jusufima i ostalima iz Platforme koji su radili protiv Pokreta.

Vidim cvile “patriote” kako je moj drug Saša Grbić bio pripadnik VRS, ne znam šta vam nije jasno, puno ljudi u SDP BiH su bili pripadnici VRS, ARBiH i HVO, ne znam gdje je zapeo vaš mozak, 2022. godina je “patriote”. Ali naravno ne smeta vama to, vama smeta što ste izgubili službena auta, reprezentacije i budžetski novac, pa ste naprasno postali “patriote”.

Vrlo brzo objajvljujemo spisak vaše uže i šire porodice i gdje ste ih sve zaposlili na budžetu da vide građani koliko koštate u totalu ovu državu.

I da odgovorim svima koji mi danima šalju poruke, veći sma Bosanac i patriota od 80% ovih što se busaju u prsa, nema nikakave izdaje interesa BiH. Ovo je samo osmišljena histerija jer neki odlaze u opoziciju, a drugi koji su se ponadali da će u vlast ostaju vječita opozicija.

I samo nastavite da lajete, sačekaću da se formira vlast na svim nivoima, a onda ću vas pregaziti, spremite se da odgovarate javnosti i istražnim organima spremaju se materijali, malo je jedan šleper da sve dovuče.

Živela Bosna i Hercegovina zemlja svih njenih ljudi.

2022. je godina i odluke u ovoj zemlji donosimo svi, svidelo se to vama ili ne “patriote”.


(Admir O.)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.