27.12.2022. 20:05
0
Hamdija Abdić Tigar potvrdio kandidaturu: Bihać će konačno dobiti pravog gradonačelnika
FOTO: Arhiv
Ovu informaciju za Faktor je potvrdio zastupnik Stranke demokratske akcije u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine i bivši komandant 502. Viteške brigade 5. korpusa Armije Republike BiH.

Na Općim izborima 2022. godine Šuhret Fazlić bio je nosilac liste Pokreta za modernu i aktivnu Krajinu (PoMAK) za Skupštinu Unsko-sanskog kantona, te je nakon prihvatanja osvojenog mandata okončao svoj mandat na poziciji gradonačelnika Bihaća.

Prijevremeni izbori za gradonačelnika Grada Bihaća bit će održani 5. februara 2023.

"Drago mi je da sam dobio podršku stranke između devet kvalitetnih kandidata. Bihać će konačno dobiti pravog gradonačelnika. Očekujem plebiscitarnu podršku građana Bihaća", rekao je Hamdija Abdić Tigar.

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.