28.12.2022. 22:47
0
Ministar u Vladi RS-a zaspao na sjednici Narodne skupštine: "Molim vas, za oktavu niže pričajte"
Peta posebna sjednica Narodne skupštine RS nastavljena je danas do kasnih večernjih sati. Pored toga što su poslanici izglasali usvajanje neustavnog Zakona o nepokretnoj imovini, današnju sjednicu je obilježila još jedna neobična situacija.

Naime, novoimenovani ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Željko Budimir (SNSD) zaspao je tokom sjednice. 

Video Budimira kako spava objavio je narodni poslanik Nebojša Vukanović na svom YouTubeu. On se javio za riječ, zbog kako je rekao, povrede poslovnika. 

- Član 261, Vladu u NSRS predstavlja predsjednik Vlade. Malo ste zagalamili, ministar Budimir nam je zaspao, naporan je ovaj tempo. Pa bih zamolio oktavu niže ako može malo - rekao je Vukanović pa zapjevao. 

Pogledajte video. 



(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.