9.1.2023. 11:31
1
Oglasio se član Predsjedništva NiP-a Haris Kaniža: “Podržimo aktivnosti koje predvode SDP i NiP”
Haris Kaniža bio je kandidat za načelnika općine Travnik ispred stranke Narod i Pravda. Kao čaln Predsjedništva ove stranke oglasio se na svom Facebook profilu dajući podršku predsjedniku Elmedinu Konakovići i aktivnostima koje provodi na terenu.

U svojstvu člana Predsjedništva NiP-a dajem punu podršku predsjedniku Konakoviću u njegovim nastojanjima za formiranje vlasti na svim nivoima, kao i drugim predstavnicima NiP-a koji učestvuju u pregovorima, napisao je Kaniža.

– Potpisani sporazum ne sadrži nijednu odredbu koja bi bila protiv države i njenih institucija, a aktivnosti koje se preduzimaju u pregovorima usmjerene su na njihovo jačanje i zaštitu, što se u sporazumu jasno i precizno navodi.

Upravo su takve odredbe o jačanju državnih institucija potpisali Dodik i Čović, što predstavlja napredak u odnosu na ranije dogovore nekih drugih lica.

Ne postoji nijedna aktivnost niti radnja koji bi ukazivali na “izdaju” države, niti će takvo što bilo kada postojati.

Uprkos tome svjedočimo ogromnim napadima koji uglavnom dolaze iz “duboke države” onih koji su do sada “vezali zastave” sa Čovićem i Dodikom, a koji su do grla u kriminalu i korupciji.

Ne smijemo na to nasjedati!

Dopustimo i podržimo aktivnosti koje predvode SDP i NiP!

Ali zajedno to uslovimo zahtjevom da nakon formiranja vlasti prvi zadatak bude pojačan rad pravosudnih institucija na hapšenju kriminalaca i koruptivnih osoba i oduzimanju protivpravno stečene imovine.

Bez toga nema ništa, zaključio je on.




(Admir O.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.