10.1.2023. 11:11
0
Mijatović: Nije se zaratilo, a danas treba platiti struju, ratu kredita…
Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a, oglasio se danas, dan nakon jučerašnjeg obilježavanja neustavnog dana RS-a u sklopu čega je u Istočnom Sarajevu održan defile, a potom u večernjim satima i vatromet te konstatovao kako je svanuo i 10. januar.

"Nije počeo rat, nije došlo do sukoba, “veliki” Srbi i dalje slave neustavni Dan Republike Srpske, a ”veliki” Bošnjaci i dalje tvrde da je entitet Republika Srpska genocidna tvorevina.

Svih 27 godina nakon Dejtona “veliki” Srbi i “veliki” Bošnjaci su u koalicijama, zajednički realizuju sve tendere, zajednički zapošljavaju na državne jasle članove porodica, zajednički nabavljaju skupe limuzine, zajednički reketiraju ono malo privrede što je ostalo.

Zapravo kad se samo malo izmaknete u stranu videćete da niko ne želi promenu stanja, svima nam je sjajno, svako slavi ”svoje” generale, ”svoje” junake, “svoje” žrtve, ”svoje” istorije, dok oni zajednički uniśtavaju “našu” budućnost.

Svi ste vi “veliki” Srbi i Bošnjaci do sada izneli svoje stavove, iako se ne slažem sa većinom, ok to su vaši stavovi, ali šta čekate što ponovo ne zaratite, čemu šuplja više. Dajte više to vaše drugo poluvreme bolesnici. Ali samo javite par dana ranije da mi koji nismo “veliki” kao vi napustimo zemlju.

I sve dok je zajedničkih tendera, zapošljavanja i kriminala nećete vi nikada zaratovati, ali moram vam priznati svaka čast samo nastavite, jer očigledno puno je ovih “velikih” Srba i Bošnjaka koji veruju u vaše mitske priče, prema tome samo nastavite ipak je većinska publika za vaš film, nije do vas.

A danas sasvim normalno protiče 10. januar 2023. godine, treba platiti struju, ratu kredita…





(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.