28.1.2023. 22:02
1
Enisa Bešlagića napali zbog komentara o Saši Petroviću: "Nije snimao dugo ništa i jedva je živio, kada smo se sreli zadnji put pričali smo o ovome što sam napisao"
Nakon što se u objavi na Instagramu oprostio od svog dugogodišnjeg kolege Saše Petrovića, Enis Bešlagić je bio izložen kritikama u komentarima.

Naime, Bešlagić je napisao kako je Petrović bio okružen lažnim prijateljima i producentima koji su mu davali mizerne honorare.

Uslijedila je lavina negativnih reakcija.

- Mora li se u negativnom kontekstu oprostiti od ovakvog čovjeka pa i glumca na kraju? Ja vas Enise mnogo cijenim, ali zasipate nas nekim citatima, mudrolijama, a i sami ste takvi. Svako dobro, napisao je Enisu jedan pratitelj u komentarima.

Na to je Bešlagić odgovorio:

- Čovjeka su ucjenjivali stalno za lovu i igrao je da preživi... Nije snimao dugo ništa i jedva je živio. Sada su se našli svi kao žao im ga je, a kada smo se sreli zadnji put pričali smo o ovome što sam napisao i to je njegova zadnja oporuka licemjerima. A ako ćemo samo pod tepih stavljati stvari onda imate druge ljude bez stava pa njih pratite. Licemjerstvo je fuj.

image

(A. Balićevac)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.