29.1.2023. 19:57
1
Za 100. rođendan joj u gostima bio Dodik: 103-godišnjoj Prijedorčanki životni san da joj dođe Đoković. Šljivovicom proslavila povratak na prvo mjesto ATP liste srbijanskog tenisera
Poslije pobjede Novaka Đokovića u Australiji, dobila sam snagu za život. Nisam spavala cijelu noć, čekajući početak meča, rekla je Mara Kragulj, najstarija Prijedorčanka (103).

Ona je u potkozarskom naselju Rakelići, finale Australian Opena pratila zajedno sa bratićem Mićom Rokićem i njegovom suprugom.

"Voljela bih da ugostim Novaka Đokovića, to je moj životni san isto kao njegov, pobjeda u Australiji, i to ova, najveća. Meni je za stoti rođendan u gostima bio Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske", rekla je Kragulj ekipi RTRS-a.

Tenis obožava, a mečeve Novaka Đokovića ne propušta. Za Maru Kragulj, srbijanski teniser je istinski heroj. Finalni meč AO odgledala je bez daha. Kaže, u konačan ishod meća – ni na sekund nije sumnjala. Za nju, Novak je najbolji svih vremena. Bez premca!

Mara, svaku Đokovićevu pobjedu doživljava kao svoju. Njegov povratak na prvo mjesto ATP liste, proslavila je nazdravljajući šljivovicom sa ukućanima.

Podsjećamo, Novak Đoković je pobijedio Stefanosa Tsitsipasa u finalu AO sa 3:0 (6:3, 7:6, 7:6).

(A. Balićevac)

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.