31.1.2023. 18:15
4
Počela svađa NiP-ovaca sa SDP-om: Ramić dao ponudu kako formirati Vladu FBiH
FOTO: N1
Na društvenim mrežama počela je politička svađa istaknutih članova Naroda i pravde sa SDP-ovcima uz poruku da idu u vlast sa SDA, prenosi Faktor.

Član Predsjedništva NiP-a Nedim Čivić je ostavio komentar ispod teksta u kojem zastupnik SDP-a u Skupštini KS i delegat u Domu naroda FBiH Irfan Čengić govoreći o formiranju vlasti u Federaciji BiH kaže kako se vlast ne može formirati bez SDA.



Zanimljivo pitanje sa dva ponuđena odgovora na Facebooku je ostavio federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica i državni zastupnik SDA Edin Ramić.

- Novu Vladu FBiH možemo formirati: a) dogovorom SDA/SDP/HDZ ili b) nastavit radit u postojećem sazivu, sa novim rukovodstvom FBiH. I sad to neko iz "Osmorke" (čitaj SDP) treba objasnit, prije svega ovima iz NIP-a i NS, teško, ali nije i nemoguće - napisao je Ramić.



(Erna H.) 

4
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.