31.1.2023. 21:03
0
Kod Bihaća pronađeno tijelo muškarca: Bio je u vozilu
U bihaćkom naselju Grmuša pronađeno je tijelo muškarca D. A., potvrđeno je za portal "Avaza".

Policijska stanica Bihać zaprimila je dojavu da je na području Grmuše pronađeno vozilo marke "Fiat" u kojem je tijelo lica D. A., saznaje portal "Avaza".

Vozilo je imalo bosanskohercegovačke registarske oznake. O svemu je obaviješten tužilac, a uviđajna ekipa je po zaprimljenoj dojavi izašla na teren, kao i mrtvozornik.

Kako "Avaz" saznaje, nema tragova nasilja na tijelu", te se vjerovatno radi o samoubistvu.

- Tužilac je naložio da se preveze u Kantonalnu bolnicu i da se vrše daljnje radnje - rekao je Bahrudin Dželalagić, portparol MUP-a USK za portal "Avaza".

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.